Home > Expertise

Frans Tetteroo

Frans is opgeleid als plantenverdelaar en biotechnoloog en ging werken als onderzoeker voor Royal Sluis en vervolgens bij Incotec. Het coaten van zaden was zijn onderwerp en bij Incotec ontwikkelde hij veel kennis over materialen, mineralen, voedingstoffen, gewasbeschermingsmiddelen en micro-organismen. Tevens kreeg hij ervaring met diverse mechanische productieprocessen voor coating en verzaaiing van zaden. Van zijn werkgevers kreeg hij de gelegenheid om promotieonderzoek te gaan doen bij de vakgroep Plantenfysiologie van de WUR over droogte tolerantie. Zijn praktische ervaringen werd daardoor verbreed met fundamentele zaadfysiologische kennis. Het coachen en begeleiden van collega’s behoort ook tot de vaardigheden van Frans.

Roelf Weges

Na een promotie in de Plantenfysiologie bij Wageningen Universiteit heeft Roelf bij Incotec gewerkt als hoofd van Zaad Technologisch Onderzoek, Product Ontwikkeling en Operation Support (1986 – 2016). Zijn belangrijkste vaardigheden zijn: onderzoek doen, analytisch inzicht, productontwikkeling, (internationale) samenwerking met andere disciplines en leidinggeven. Roelf heeft voornamelijk inhoudelijke kennis en ervaring met het werken met (zaden van) groentegewassen.

Bob Legro

Na zijn studie Plantenveredeling aan de Wageningen Universiteit heeft Bob van 1981 t/m 2016 binnen R&D van Royal Sluis/Seminis/Incotec achtereenvolgens gewerkt als onderzoeker zaad technologie, hoofd Coating Technologisch Onderzoek, manager International Technology Research en Directeur R&D. Hierbij was steeds een intensief contact met collega’s en culturen over de gehele wereld. Praktische ervaring in zaad kwaliteitstesten, zaad coatingprocessen en ontsmetting van landbouwzaden.  Helikopterblik, goed inlevingsvermogen en pragmatische benadering.

Ton Duijn

Ton is een echte self-made man, hij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld binnen Royal Sluis en de laatste 28
jaar binnen Incotec. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan in de seed enhancement, zowel theoretisch als in de praktijk. Hij heeft zich verder verdiept in Management van Bedrijfs- processen. Hier heeft hij een BBA in behaald met specialisatie “verandering en organisatie”. Hij is 8 jaar Operations Manager bij Incotec geweest en de laatste 4 jaar is hij Manager van het Global Project Office, met introducties van nieuwe/ bestaande seed enhancement processen binnen de totale wereldwijde organisatie van Incotec. Tevens heeft hij de laatste 2 jaar leidinggegeven aan de afdeling Maintenance binnen Incotec Europa BV.
Samengevat – Ruime kennis in, en veel ervaring met operationele processen, project en procesmanagement, proces engineering. Het samenbrengen en optimaal benutten van kennis en competenties binnen projecten is een van zijn specialiteiten.

Ed Nobel

Ervaren entrepreneur met een lange staat van dienst in de zaadindustrie. Bekwaam in bedrijfsplanning, innovatie, product ontwikkeling, land- en tuinbouw, marktonderzoek en leiding geven. Een zakelijk professional opgeleid via AOG School of management. Als directeur-eigenaar van Agri Treat Projects actief in land- en tuinbouw in de ontwikkeling van nieuwe producten voor de bloembollen-industrie en nieuwe coating-toepassingen voor graszaden. 

Ronald Siffels

Ronald Siffels is al bijna zijn gehele werkzame leven in de “groene” sector werkzaam. De rode lijn is altijd de zaad industrie geweest en dat geldt nog steeds. Hij is in de zaad industrie gestart bij Royal Sluis. De functies zijn vrijwel altijd gelinkt aan sales activiteiten. De start lag in Scandinavië bij de ornamentals. Dit liep later door naar de vegetables waar o.a. Polen en Egypte werden bezocht. Ronald is nu alweer 18 jaar werkzaam bij Incotec in verschillende sales functies: Accountmanager, Salesmanager NW Europa, Business Area Manager Vegetables en nu al weer enkele jaren als Key Accountmanager. Ronald was naast de Sales functies altijd nauw betrokken bij productmanagement, waarbij de focus op nieuwe producten ligt. Nieuwe ontwikkelingen / producten met de juiste waarde creatie in de markt plaatsen, vind hij een uitdaging. Onderhandelen is altijd een van zijn drivers geweest zowel aan de sales als de inkoop kant.

Translate »